BALKON- EN TERRAS- WATERDICHTING 


Balkons, terrassen en galerijvloeren hebben net als elk ander deel van een gebouw onderhoud en bescherming nodig. Renovatie Meesters installeert en garandeert waterdichte balkonsystemen om waterinfiltratie, betonrot, carbonatie en degradatie te voorkomen. 


LAAT EEN EXPERT UW TERRAS EN BALKON CONTROLEREN

Mooi en degelijk

Terrassen en balkons zijn functioneel maar het oog wil ook wat! Voor degelijkheid kiest Renovatie Meesters voor vloeren met goede treksterkte en voldoende slagvastheid.  Goede weerstand tegen vocht, koude, hitte en zware gewichten gaan onze vloeren minstens 20 jaar mee. 

Zonder compromissen op kwaliteit kan u toch kiezen uit alle stijlen, vormen en kleuren! Renovatie Meesters onderhoudt namelijk samenwerking met alle Belgische leveranciers van producten en materialen.


Ontdek het gamma van bescherming en stijl  

 
 

Terrassen hebben bescherming nodig

 
 

Waterafdichting is zo sterk als de zwakste afsluiting.

Splits e-mailadressen met een komma.

Geef vocht en vorst geen kans

Met oog voo detail.

Renovatie Meesters kan installeren wat u mooi vindt en dat wat past bij uw woning. Toon ons een foto, vertel een idee en Renovatie Meesters weet het te vinden. Installatie gebeurt in 1,2,3. Afwerking gebeurt tot in de puntjes en wij laten het proper achter...

VRAAG GRATIS EEN ANALYSE 


 
 
 
 

TOTALE WATER DICHTING

Renovatie Meesters kiest voor maximale treksterkte van de coating, met slagvastheid en weerstand tegen koude, hitte en zware gewichten. renovatie Meesters maakt terrassen en balkons mooi en degelijk voor de lange termijn.

DUURZAAM EN TOTAAL


Renovatie Meesters realiseert totale waterafdichting. Hierbij wordt niet enkel de bovenzijde van het balkon behandeld, maar ook de onderzijde en balkonneuzen. U zal geen plasjes water, mos of onkruid op uw buitenvloer zien.


VRAAG GRATIS OFFERTE 


 
 

Kwalitatieve producten en materialen

Betaalbare installatie

Snelle planning en correcte afspraken

 
Onze partnersZit u met plannen?

Heeft u ideeën? 

Voor elk project en voor elke klant staat een team ter beschikking, complementair en toegespitst op de wensen van de klant en de situatie van het project. 

- Wij helpen u binnen 24u.

Geef ons een seintje en we berekenen vrijblijvend de mogelijke kosten voor uw project.   Onze teams garanderen u snelheid, flexibiliteit en kwaliteit op maat.