Advies en begeleiding


VRAAG GRATIS RAAD EN EXPERTISE 

Goede raad,
beter vroeg dan laat.


Renovatie Meesters kan u bijstaan met advies en begeleiding bij omvangrijke en complexe projecten op het gebied van asbestverwijdering en afbraakwerken.
Uit ervaring hebben wij geleerd dat projecten om extra aandacht en expertise vragen in het geval dat omvang, specialistisch werk, tijdsdruk, en veiligheid een belangrijke rol spelen.

DEEL ONS UW ZORGEN,
BETER VANDAAG dan morgen.
 


Voorbereiding is belangrijk.

Maak gebruik van onze ervaring en expertise. 

Vraag steun aan professionals en slaap op uw twee oren.

Splits e-mailadressen met een komma.

Deel uw plannen

En steel expertise van onze mannen ;-). 

Voorkomen van Afbraakwerken

Renovatie Meesters weet zich te te onderscheiden in - hoe vreemd dit ook klinkt -  het voorkomen van afbraakwerk!

Bij elk project dient er bekeken te worden of onderdelen voor hergebruik in aanmerking komen, deze worden dan niet gesloopt maar gedemonteerd en doorverkocht.

Uiteraard heeft dit een positief effect op de kosten voor de opdrachtgever. Om hiervan optimaal gebruik van te maken is het van belang om Renovatie Meesters reeds in de voorbereidende fase van projecten in te schakelen.


WEES OP TIJD EN VOORBEREIDVan Aanvraag tot naZicht.

Bij een sloop, renovatie of complexe asbestsanering komt soms veel kijken: vergunningen, onderzoeken, aanbestedingsprocedures. Om weloverwogen keuzes te maken, is inzicht in de risico’s en kansen van een project erg belangrijk. Renovatie Meesters staat aan uw zijde voor strategisch advies, specialistisch onderzoek en de dagelijkse aansturing van alle betrokken partijen in het proces.
Erkende aannemer en asbestverwijderaar

Kwaliteit en betaalbaar

Vlotte communicatie en organisatie

 
Onze partners

Wat de mensen van ons zeggen


Zit u met plannen?

Heeft u ideeën? 

Voor elk project en voor elke klant staat een team ter beschikking, complementair en toegespitst op de wensen van de klant en de situatie van het project. 

- Wij helpen u binnen 24u.

Geef ons een seintje en we berekenen vrijblijvend de mogelijke kosten voor uw project.   Onze teams garanderen u snelheid, flexibiliteit en kwaliteit op maat.