IS UW DAK AAN RENOVATIE TOE?

Een goed geïsoleerd dak is de basis van het comfort in uw woning. Iedereen weet dat een waterlek in het dak veel kan beschadigen in de woning. Wist je ook dat een oud of slecht geïsoleerd dak kan leiden tot een warmteverlies van 40%?

U kan u huis beter verwarmen tegen minder kosten of net koeler houden op warme zomerdagen. Ontdek de laatste technologieën!


Beschermt uw dak optimaal?

DAKWERK DOOR VAKWERK


Renovatie Meesters specialiseert zich al meer dan 15 jaar in dakwerken. We renoveren, isoleren en herstellen uw dak met passie en oog voor detail. We zijn flexibel, snel en werken met duurzame en innovatieve technieken.

We garanderen betaalbaarheid , kwaliteit én vakwerk - zelfs als het snel moet gaan.

CONTROLEER UW DAK 

 
 


Breekt de volgende wolkbreuk bij u in?

 
 

De meeste warmte ontsnapt via het dak

 
 

Vliegen de pannen van uw dak?

Splits e-mailadressen met een komma.

Renoveer uw dak

Wij komen gratis en vrijblijvend bij u langs.

Dakisolatie

De meeste warmte ontsnapt in je woonst via het dak. Dus het is geen slecht idee om je dak als eerste te isoleren! Een hellend dak kan zowel langs binnen als buiten worden geïsoleerd terwijl een plat dak best aan de buitenkant van isolatie wordt voorzien.

Wat dacht je van een lagere energiefactuur, meer comfort, een gezonder binnenklimaat … ?

Het extra goede nieuws hierbij is dat de overheid mee betaalt, zeker als je je dak renoveert en isoleert. Wij komen graag bij u langs. Bent u geïnteresseerd in onze goede raad, helemaal gratis voor jou?

VRAAG VRIJBLIJVEND ADVIES 
 

Dakstructuren

Er bestaan verschillende dakstructuren, maar ze kunnen opgedeeld worden in twee grote groepen: de platte daken en de hellende daken.

Een plat dak renoveren is over het algemeen goedkoper dan een hellend dak, aangezien het sneller werken is voor onze medewerkers. Een hellend dak is dan weer meer bestand tegen alle weersomstandigheden en beschikt over efficiënte waterafvoer.


Renovatie Meesters heeft uitgebreide ervaring met zowel platte als hellende daken.

Dakbedekking


Dakbedekking bepaalt de uitstraling van je dak, een renovatie is het ideale moment om eens stil te staan bij de hele waaier aan mogelijkheden.

 • Hellend dak 
  • Dakpannen
  • Metaalplaten
  • Leien dak
  • Zinken dak
 • Plat dak
  • EPDM
  • PVC
  • Bitumen/Roofing  

Je kan ook je dak bedekken met verschillende soorten vegetatie. Omwille van enkele premies en zijn lange levensduur kan je zo’n groendak beschouwen als een verstandige investering!


BEREKEN RENDEMENT VOOR UW DAK  


Erkende aannemer en asbestverwijderaar

Kwaliteit en betaalbaar

Vlotte communicatie en organisatie

 
Wat de mensen van ons zeggen


Zit u met plannen?

Heeft u ideeën? 

Voor elk project en voor elke klant staat een team ter beschikking, complementair en toegespitst op de wensen van de klant en de situatie van het project. 

- Wij helpen u binnen 24u.

Geef ons een seintje en we berekenen vrijblijvend de mogelijke kosten voor uw project.   Onze teams garanderen u snelheid, flexibiliteit en kwaliteit op maat.