GEVELWERKEN


De gevel van je woning bepaalt in grote mate de stijl van je huis. Het is als het ware een visitekaartje, maar een gevel gaat verder dan enkel de looks. Zonder isolatie op je buitenmuren verliest je woning veel warmte. Door het warmteverlies slaat je verwarming sneller aan, waardoor de kosten natuurlijk oplopen.


Renoveer uw gevel.

Kurk of crepi

Gevelisolatie met crepi of kurk is een uitstekende manier om de gevel van uw woning weer mooi en als nieuw te laten ogen. Oneffenheden worden mooi weggewerkt en er is een enorm scala aan kleurenopties beschikbaar. Spuitkurk isolatie is bovendien de beste natuurlijke oplossing voor warmte- en geluidsisolatie. Kurk vermindert trillingen en geluid in gebouwen en elimineert warmtebruggen in de zomer en koudebruggen in de winter.


Ontdek de mogelijkheden voor uw geveL  

 
 

Vochtdoorlatende muren voeden schimmel binnenshuis

Stenen zijn koudebruggen en jagen uw energierekening de hoogte in

 
 

Voegen tussen stenen slijten door vocht, hitte, vorst, mos en insecten.

Splits e-mailadressen met een komma.

Bescherm uw gevel

Gevelisolatie met crepi

Renovatie Meesters bepleistert en isoleert buitengevels met crepi. Onze experts zullen eerst een grondige analyse maken van uw gevel alvorens te starten met de pleisterwerken.

Op die manier kunnen we het meest geschikte pleistersysteem toepassen, aangepast aan de ondergrond en het gewenste uitzicht.

Renovatie Meesters gaat enkel voor duurzame en aantrekkelijke afwerking van uw gevel met goede pleistersystemen.

Wij maken een offerte met een duidelijk plan welk systeem waar zal toegepast worden.

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN PLAN


 
 
 
 

Gevelisolatie met gespoten kurk

Spuitkurk is een natuurlijke kurk die in spuitvorm wordt aangebracht. Het is een innovatieve oplossing bij het renoveren van gevels, omdat het zich kan hechten aan verschillende materialen zoals baksteen, hout en metaal.Spuitkurk is licht van gewicht en heeft isolerende eigenschappen tegen geluid en water. Het materiaal is ook brandwerend en voorkomt condensproblemen en koudebruggen. Bovendien is kurk elastisch, waardoor het mee kan bewegen en scheurtjes op de gevel kan voorkomen.Kortom, spuitkurk is een duurzame en veelzijdige oplossing voor het renoveren en isoleren van gevels.

Spuitkutk als decoratieve bescherming


Spuitkurk is een laag van kurkkorrels en acrylaathars op waterbasis die uw gevel beschermt en een decoratief effect heeft. Het beschermt uw gevel tegen vocht, vuil en schade, terwijl het toch ademend blijft en dus niet zorgt voor vochtproblemen. Spuitkurk is volledig waterdicht en beschikbaar in verschillende kleuren. Renovatie Meesters brengt spuitkurk aan op verschillende ondergronden, zoals muren, geverfde oppervlakken, metaal, vezelcement, hout en kunststof.

Door uw gevel te renoveren met spuitkurk, geeft u uw gevel niet alleen een nieuwe uitstraling, maar beschermt u hem ook tegen weer en wind. Dit is een betaalbare en efficiënte oplossing om uw gevel op te frissen en te beschermen.


BEREKEN RENDEMENT VOOR UW GEVEL


 
 

Erkende aannemer en asbestverwijderaar

Kwaliteit en betaalbaar

Vlotte communicatie en organisatie

 
Onze partners


Zit u met plannen?

Heeft u ideeën? 

Voor elk project en voor elke klant staat een team ter beschikking, complementair en toegespitst op de wensen van de klant en de situatie van het project. 

- Wij helpen u binnen 24u.

Geef ons een seintje en we berekenen vrijblijvend de mogelijke kosten voor uw project.   Onze teams garanderen u snelheid, flexibiliteit en kwaliteit op maat.